Back to Question Center
0

Vprašajte Semalt: Kaj je najlažji način, da se znebite referenčne vsiljene pošte

1 answers:

Po namestitvi storitve Google Analytics, če opazite, da se je promet povečal nespametno, je znak, da vaše spletno mesto prejme lažne poglede in da bi morali sprejeti ukrepe, da se jih čim prej znebite.

Artem Abgarian, višji direktor za uspeh strank Semalt , opozarja, da na žalost ni nobenega določenega načina za trajno odstranjevanje neželene pošte iz Google Analytics. Vendar lahko tveganje zmanjšate s sprejetjem številnih načinov.

Neželeni roboti in njihove uporabe

Eden od glavnih razlogov za prejemanje neželene pošte je neželeno pošto. Hekerji jih oblikujejo na več načinov in poskušajo pritegniti veliko število ljudi, ki hackirajo svoje spletne strani. Pošiljajo povezovalne povezave z vašo mapo »Prejeto« in se pretvarjajo, da lahko ustvarjajo veliko prometa. Ko kliknete na te povezave, boste videli, da vaše spletno mesto dobi veliko prometa, vendar ta promet nima nič skupnega z realnostjo. Hekerji dejansko uporabljajo neželeno pošto, da vas preganjajo.

Vrste napak za napotitev

Bots za neželeno pošto uporabljajo različne načine za ustvarjanje neželene pošte: prek ghost napotitev in napotitev pajkanja. Storitev Google Analytics ne more oceniti ali presoditi, kaj gre za napotitelje pajkanja in kaj je napotitev ghost. Referenčna imena duhov se prikažejo, ko je vaš Google Analytics prizadet z lažnim ali neznanim prometom, medtem ko se napotitev pajka zgodi, ko vaše spletno mesto prejme veliko število pogledov iz neznanih virov. Boste morali odstraniti, ker morate zmanjšati obremenitev vaših strežnikov in spletnih mest. Pomembno je tudi pridobiti točne podatke iz storitve Google Analytics za zdravje vašega spletnega mesta..

Glavne domene neželene pošte

Ne bi bilo napačno reči, da obstajajo številne domene neželene pošte, vendar so znani tisti, ki so darodar.com, ilovevitaly.co, semalt.com, in gumbi-za-sajtsite.com. Pomembno je, da se ne držite stran od teh spletnih mest in drugih podobnih spletnih mest, saj lahko poškodujejo vašo spletno stran in lahko uničijo vaš Google AdSense.

Odstranitev dobro prenesenih boksov in pajkov

Dobro obnašane pajke in bote lahko odstranite iz podatkov, tako da prilagodite svoje nastavitve. Če jih ne blokirate ali odstranite čim prej, obstajajo možnosti, da bo vaše spletno mesto poškodovano. Večina boksov in pajkov je prijazna do spletnih mest, vendar dejansko škodujejo vašim spletnim in brezžičnim podatkom. Google Analytics ponuja vrsto poslov, nasvetov, zvijakov in predlogov, da jih odstranite s svojega spletnega mesta. Če želite preveriti nove posodobitve in prilagoditi svoje nastavitve, lahko odprete razdelek admin.

Kako odstraniti Ghost napotitev?

Po preizkusu nekaterih poslov sem ugotovil, da je enostavno blokirati napotitve z duhom z namestitvijo in aktiviranjem filtrov. Prepričajte se, da uporabljate različne filtre, da povečate svojo spletno zaščito. Prav tako morate nastaviti veljavne filtre gostitelja. Za to bi morali dati ID ali številko sledenja. Naj vam povem, da so boti zelo pametni; ne bi pustili nobene možnosti izginiti, če vaše spletno mesto ali Google Analytics ni poškodovan.

Odstranite spam za napotitev pajkanja

Ko prilagodite zgornje nastavitve, je naslednji korak, da uvedete veljaven filter gostitelja, ki bo vaše spletno mesto in Google Analytics varno preprečil pošiljanje neželene pošte. Ne smete pozabiti, da pajki zdaj in nazaj obiščejo vaše spletno mesto in poskušajo poškodovati podatke. Zato jih morate najprej odstraniti z vaše strani in s storitvijo Google Analytics .

November 28, 2017
Vprašajte Semalt: Kaj je najlažji način, da se znebite referenčne vsiljene pošte
Reply