Back to Question Center
0

Semalt Expert: 4 vrste spletnega kriminala, s katerimi se lahko soočate danes

1 answers:

Ker internet še naprej povezuje več računalnikov, hekerjev in drugih kibernetskih kriminalcevše naprej razvijati nove tehnike za uresničitev njihovih potreb. Orodja, ki jih uporabljajo hekerji, se še naprej dobro ujemajo s tehnologijo. Ko smospletne strani, malo upoštevamo dejstvo, da lahko heker odstrani veliko dragocenih informacij iz računalniškega sistema. Kot rezultat,varnost vašega spletnega mesta e-trgovine in vaše stranke je v veliki meri odvisna od skrbnika.

Da bi se izognili tem primerom, je vedno pomembno vključiti nekaj specifičnihukrepe za vaše spletne in računalniške aplikacije. To je razlog, zakaj Ross Barber, Customer Success Manager Semalt ,je določil najbolj priljubljene vrste računalniških goljufij:

1. Lažno predstavljanje

Ta zločin povzroči uporabo lažnih ali kloniranih spletnih strani. Heker ali kibercriminalza motivom lahko ustvarite strani, ki so enake tistim v določeni spletni obliki ali se prijavijo v obrazec. Po tem kanalu, prevarantpotem išče načine, kako žrtve kliknejo te povezave. Ta tehnika je še posebej pomembna pri kraji osebnih podatkov, kot sogesla in informacije o kreditni kartici.

2. Hacking

Hakovanje je eden najstarejših primerov internetnih goljufij. Hacking vključuje nezakonitovstop v računalniški sistem in izvajanje nekaterih tipičnih nezakonitih dejavnosti v sistemu. Večina primerov taksiranja vključuje bolne nameneza osebo, ki igra hacks..Hacking olajša večino množičnih zločinov in prevare. Na primer, hekerji lahko pridobijo dostop do različnih bankprijave z različnimi znaki. Te prijave so na voljo prek črnega spleta posameznikom v državah v razvoju, ki prenašajo denarbrez sledu.

3. Kraja identitete

Osebni podatki lahko zelo hitro potujejo prek računalniškega sistema. Na primer,hekerji lahko uporabljajo preproste tehnike, kot je SQL Injection, in pridobijo vnos v bazo podatkov, ki je polna ustreznih podatkov o strankah. Kot rezultat,lahko heker spremeni, naloži, prenese ali izbriše datoteke na ranljivem spletnem strežniku. Poleg tega lahko heker izvaja tudi nekaj nezakonitih dejanjkot je krajo osebnih podatkov za uporabo v drugih dejavnostih goljufij na internetu.

4. Kloniranje spletnih strani

Nekateri kiber kriminalci svoje znanje prevzamejo daleč preko spamiranja. Na primer, tamso primeri, ko hekerji ustvarjajo spletne strani, ki so dvojnik drugega spletnega mesta. Standardne namere za ta trik lahko vključujejo nekaj potrebnapadajo ranljive osebe. V drugih primerih ljudje prevzamejo nakupovanje v nekaterih svojih kloniranih prodajnih straneh, samo da ukradejo veliko denarjaod njih. V drugih situacijah osebni podatki lahko na tak način izzovejo hekerjem.

Sklepna ugotovitev

Primeri internetnih goljufij se povečujejo po napredovanju računalniških sistemov.Obstajajo številni primeri, ki vključujejo varnostne operacije ljudi v ogroženi državi. V vseh teh primerih osebe, kot so hekerjiin scammers igrajo ključno vlogo. Poznavanje vrst in oblik računalniških goljufij je lahko koristno za delovanje sistema. VV drugih primerih je računalniška goljufija osnova, s pomočjo katere lahko ljudje najdejo in avtomatizirajo hackove lažne predstavitve. Ta vodnik lahko pomaga spletnemu skrbnikuali bloggerja poveča varnost ukrepov za popolno vdiranje.

November 28, 2017
Semalt Expert: 4 vrste spletnega kriminala, s katerimi se lahko soočate danes
Reply