Back to Question Center
0

Semalt določa načine za zaščito vaše spletne strani WordPress od hekerjev

1 answers:

Internet predstavlja velik vir za večino ljudi. Mnoga podjetja sprejmejo spletnoplatformo za privabljanje številnih strank iz različnih krajev po spletu. Nekateri od teh mest vključujejo iskalnik z iskalnikomOptimizacija (SEO) ali v socialnih omrežjih z uporabo socialnega marketinga (SMM).

WordPress predstavlja skoraj 24% vseh spletnih mest na svetu. Oniimajo brezplačno spletno platformo, ki jo lahko vsaka oseba uporabi in koristi. Njihovi vtičniki, graditelj spletnega mesta DIY in druge funkcije spletne strani v svoji kodidati odprto platformo za mnoge podjetnike in blogerje, da nastavijo svoja mesta e-trgovine. Vendar pa hekerji prihajajo na ta mesta v istemnačin. Obstaja več kot 94563 poskusov hack hitting WordPress straneh vsako minuto. Ta številka prihaja zaradi svoje odprte platforme, ki razkrivavse mehanizme. Rezultat tega je, da lahko WordPress predstavlja nezahtevno platformo, ki jo lahko večina hekerjev uporabi za izvajanje številnih nevarnihnapadi.

Andrew Dyhan, direktor za uspeh stranke Semalt ,si oglejte nasvete, ki jih potrebujete za zaščito vaše spletne strani WordPress pred taktirnimi napadi.

Varnost z geslom

Uporaba varnih gesel je pomembna..Prvič poskus hackerja običajno preskusišibka gesla, preden nadaljujete z močnim izkoriščanjem. Geslo, kot je 12345, ni varno geslo. V drugih primerih ne uporabljajte skrbnikageslo, ki je ime vašega otroka ali podjetja. Veliko informacij o podjetju lahko pustite ranljive, kar lahko naredi celoten internetvarnost v ogroženi državi. Poleg tega s svojimi strankami ozaveščajte o pomembnosti teh ukrepov.

Posodobi vtičnike in programsko opremo za vohunsko programsko opremo

Vodenje računalnika lahko poskrbi, da vas lahko prihranijo pred novimi spletnimi napadi. VV večini primerov, hekerji zaposlujejo škodljive povezave, ki vodijo skripte v spletnem brskalniku. Na primer, hekerji lahko uporabljajo skripte na različnih mestih. Toizkoristi napad na spletni strežnik z vnosom ukazov preko obrazcev za prijavo ali drugih rež za vnos besedila. Zato je pomembno, darazmislite o nekaterih šifriranjih, ko se podatki premikajo v strežnik in s strežnika v uporabniškem spletnem brskalniku. Še en ukrep lahko uporabljate anti vohunska oprema. To soprogramske opreme, ki lahko odkrije viruse in zlonamerne programe, kot so trojanci. Vaša spletna stran je lahko varna.

Sklepna ugotovitev

Za vsak pristop eCommerce obstajajo številne metode dostopa do strežnikaInternet deluje v mehanizmu za izmenjavo, kjer uporabnik pošilja in sprejema ukaze iz brskalnika. Podobno, hekerji to priložnost izkoristijonjihove spletne strani pošiljajo in prejemajo ukaze, ki nezakonito pridobijo dostop do strežnika. Ko izdelujemo spletne strani, je uporabnik in zadovoljstvo strankponavadi naš končni cilj. Ne upołtevamo potenciala hekerjev in drugih oseb s slabimi nameni. Nekatere od najpreprostejših načinov, ki jih hackerlahko uporabijo za prodor v bazo podatkov vključujejo SQL Injection. Varnost vsake spletne strani je odvisna od razpoložljivih mehanizmov, ki lahko preprečijo krajo.Vendar pa obstajajo številne druge tehnike, ki jih ljudje zaposlujejo, da bi svoje spletne strani zaščitili pred hekerji.

November 28, 2017
Semalt določa načine za zaščito vaše spletne strani WordPress od hekerjev
Reply