Back to Question Center
0

Semalt: Boj proti in preprečevanje neželene pošte

1 answers:

Vsak spletni podvig naleti na množične neželene napade. Večina ljudi, ki uporabljajo spletdnevno se soočajo z mnogimi e-poštnimi sporočili, ki trdijo, da ponujajo določeno storitev. Pošiljatelji neželene elektronske pošte ciljajo zgornje adminske plošče spletnih mest, pa tudi velikodruge koristne informacije. V preteklosti so pošiljatelji neželene pošte vzeli številna uporabniška gesla in osebne podatke ter različne druge vidikeda poskrbite, da bo spletna stran delovala ustrezno. Lahko tudi prinesejo e-trgovino, kar vodi k ogromni izgubi v e-trgovini. Vsi SEOprizadevanja se lahko zmanjšajo zaradi resničnih napadov z neželeno pošto.

Bivanje zunaj vsiljene pošte je lahko pametna ideja, zlasti za novo spletno stran. VišjiUpravitelj uspeha stranke Semalt ,Jack Miller, opisuje nekaj načinov za boj in odmik od vsiljene pošte:

1. Uporabite varen e-poštni naslov

Varnostni ukrepi, ki jih ima vaš internetni ponudnik, so bistveni.Na primer, lahko uporabniki utrpijo vpliv prevara ali izboljšajo delo pošiljateljev neželene elektronske pošte. Pomembno je, da razmislite o uporabi varnegaemail naslov. Gmail in Outlook imajo danes najbolj varne e-poštne naslove. Drugi primeri lahko zagotovijo zaščitoračunalnik z najnovejšimi mehanizmi zaščite pred vohunskimi programi.

2. E-poštni naslov naj bo varen

Vsak spamer se začne z zbiranjem številnih e-poštnih naslovov..To socilje, s katerimi razvijajo napade z neželeno pošto. Obstajajo različne IT-tehnike ravnanja in razvrščanja neželene pošte. Uporabite lahko drugačen e-poštni naslovnaslove za različne spletne aplikacije. Poleg tega je na vašem trenutnem e-poštnem naslovu vedno na voljo več map.Ta ukrep lahko vodi e-pošto v neželeno pošto v mapi, ki jo lahko brez težav spremljate, in jih ne mešajte z velikim e-poštnim sporočilom.

3. Uporaba filtrov za neželeno pošto

Zgoraj je bistveno, da uporabljate platformo varnega ponudnika e-pošte. E-naslovponudniki, kot je Gmail, vsebujejo filtre za neželeno pošto, ki lahko filtrirajo nekatere najboljše napake z neželeno pošto. Spa filtri zaznajo in push e-pošto, ki soneželeno pošto v mapo z neželeno pošto, kjer lahko razvrstite, katere od njih vam lahko služi.

4. Ne kliknite povezave v neželeno pošto

Iz tega pojma je jasno, da neželeni e-poštni sporočili vsebujejo več URL-jev na drugačnenaloge. Vse te naloge so od ljudi, kot so hekerji, ki imajo motive motive za napade množičnih e-poštnih sporočil. Spam e-poštevsebujejo povezave, ki kažejo na potencialno zlonamerne domene. Lahko izvajajo nekaj takih nalog, kot so pritrjevanje brskalnika žrtvena oddaljeno taksistno napravo Linux.

Sklepna ugotovitev

Obstaja veliko oblik neželene vsebine po spletu. Mnogi uporabniki interneta doživljajo neželeno vsebinonjihove vsakodnevne dejavnosti. E-poštna sporočila, ki vsebujejo vsiljeno pošto, prihajajo od ljudi, ki imajo žrtve druge škodljive in slabe namene.Neželena pošta prinaša na tisoče denarja nedolžnih uporabnikov interneta. Če se zavarujete pred neželeno pošto, lahko shranite svojo e-trgovino tudi svojo stabilnostvarnost osebnih podatkov o strankah. Nekateri načini za boj in preprečevanje neželene pošte so na tej smernici. Lahko ga nadziratesami, kot tudi varnost vaše spletne strani pred neželeno pošto. Lahko tudi onemogočite neželeno pošto od vaše spletne strani ali odjemalcev.

November 28, 2017
Semalt: Boj proti in preprečevanje neželene pošte
Reply