Back to Question Center
0

Kaj je "internetna goljufija"? - Semalt daje odgovor

1 answers:

Internet je velik gospodarski vir, ki ima za večino svojih uporabnikov številne prednosti. Mnogi ljudje lahko izkoristijo tržni potencial, ki ga ima internet. Podjetja s spletnimi stranmi e-trgovine lahko dobijo stranke iz celega sveta. V večini primerov ljudje gradijo spletne strani s končnimi uporabniki v mislih. Obstaja zelo majhna verjetnost, da razmislite o povečanju cyber varnosti na vašem spletnem mestu. Vendar lahko razumevanje internetne goljufije zagotovi spletno stran e-trgovine s kombinacijo številnih metod za preprečevanje hack.

Znanje o spletni goljufiji je lahko koristno za spletno mesto na splošno tehnike trženja, kot je Search Engine Optimization (SEO), je odvisna od učinkovitosti varnostnih funkcij spletnega mesta. Google lahko spletno mesto označi kot negotovo, zaradi česar se nekateri kupci bojijo, da bodo transakcije na spletnem mestu. Prav tako je pomembno, da takoj prijavite primere internetnih goljufij. Varnost svojih strank lahko varujete tudi vi in ​​vaše poslovanje v e-poslovanju.

Ross Barber, Semalt Manager za uspeh strank ponuja možnost preučitve naslednjih vrst internetnih goljufij:

  • Hacking Hekerji so računalniški strokovnjaki, ki lahko upravljajo sisteme in pridobijo nepooblaščen dostop do večine sistemov..Pomembno je, da ostanejo od hekerjev. Hekerji lahko podjetju izgubijo službo zaradi napadov DoS. V drugih primerih se internetne goljufije, kot je kraje kreditne kartice, zgodi s pomočjo hekerjev. Bistveno je, da se pazite na tehnike taksiranja, kot sta SQL Injection in Cross Scripting (XSS). Svoje stranke lahko tudi ustvarite kampanjo za ozaveščanje o tem, kako jih obvestiti o pomembnih nasvetih, da ostanejo varni
  • .
  • Spamming Sporočila o neželeni pošti so e-poštna sporočila, ki ponavadi vsebujejo nejasen motiv za njihovo prisotnost. Pošiljatelji neželene elektronske pošte uporabljajo vse vrste tehnik, s katerimi lahko svoje predmete kliknejo na povezave, ki so ponavadi škodljive ali zlonamerne. Na primer, lahko vsebujejo trojance, ki lahko hack računalnike žrtve in odvzamejo dragocene informacije. Ti virusi lahko tudi poškodujejo celoten datotečni sistem, ki vodi v izgubo storitve na računalniku žrtve.
  • Lažno predstavljanje Lažno predstavljanje je tehnika, ki jo večina goljufov uporablja za preganjanje ljudi pri dajanju poverilnic za prijavo. Prav tako lahko pokvari druge pomembne informacije, kot tudi številne druge hacks. Phishing vključuje ustvarjanje podvojenih spletnih strani. Hacker mora nato iskati način, kako žrtev ugrabiti, da uporabi lažno spletno stran kot legitimno. Uporabniki lahko brez njihovega pristanka pridobijo nemoten dostop do podatkov o strankah.

Sklepna ugotovitev

Cyber ​​varnost je nujna za večino spletnih strani e-trgovine. Pomembno je narediti spletno mesto, ki je varno pri delu hekerjev, pa tudi tisto, ki kupcem omogoča, da kupujejo brez številnih udarcev. Zato je pomembno, da je nekaj ustreznega znanja o spletnih goljufijah pomembno. Veliko primerov neželene pošte in taksistiranja pride zaradi nezadostne zavesti o žrtvah bližnjih napadov. Zaradi tega stanje cyber varnosti ostane v zelo ogroženem stanju. Ta priročnik vsebuje ključne internetne goljufije. Težave, kot so kraje kreditnih kart in kraje identitete, se ne morejo soočiti z vami, ko uporabite te ukrepe.

November 28, 2017
Kaj je "internetna goljufija"? - Semalt daje odgovor
Reply