Back to Question Center
0

DDoS Attack - Semalt Expert razlaga, kako zaščititi vaš strežnik

1 answers:

Spletna varnost je v zadnjih letih postala kritična tema za spletne skrbnike. To je trebana nevarnost hacking napadov, ki jih storijo kiber kriminalci. Eden od primarnih skrbi vsakega spletnega skrbnika je Distributed Denial of Service(DDoS).

Upravitelj uspeha stranke Semalt ,Andrew Dyhan, daje vpogled v bistvo napadov DDoS, da bi preprečili, da bi hekerji upočasnili strežnik.

DDoS je običajna oblika napadov, s katerimi se soočajo spletni skrbniki. Na najbolj osnovni ravni, napadje namenjen upočasnitvi vaše spletne strani, vendar prinaša možnost, da se vaše spletno mesto zruši in onemogoči obiskovalcem.

V primeru DDoS napadov, ki so poravnani s spletno aplikacijo, dobi programska opremapreobremenjeni s hekerji. Kot rezultat, aplikacija ne more ustrezno servisirati zahtevanih spletnih strani.

Za potiskanje strežnika, na katerem se izvaja program za sesutje, je napaka DDoS usmerjena na naslednje:

  • Prostor na trdem disku
  • Strežniški pomnilnik
  • Prostor baze podatkov
  • Uporaba procesorja
  • Sistem za ravnanje z izjemami pri uporabi
  • Pasovna širina omrežja
  • Zbirka povezav z bazo podatkov

Napadi DDoS na spletne aplikacije vključujejo:

1. Zaustavljanje povezav z aplikacijami baze podatkov z ustvarjanjem poizvedb, intenzivno za CPU.

2. Motnje storitve na osebo ali sistem, vključno z blokiranjem uporabnikadostop do strani z neveljavnimi poskusi prijave, zaradi katerih je prišlo do začasne ustavitve računa..

3. Poplavljanje spletnih aplikacij v prizadevanjih za zaustavitev običajnega prometa od prihoda na spletno stran.

Napadi DDoS so postali metoda izbire za hekerje, ker so skorajnemogoče zaščititi proti, poceni za izvrševanje in vplivajo na mnoge uporabnike. Večino časa je vsa profesionalna potreba po hackerju dovolj virovin ranljiv cilj, da bi spletno mesto brez povezave.

Kako ti napadi delujejo?

Napadi DDoS se začnejo z enim hekerjem ali več hekerji, ki vzpostavljajo vrstobot sistemi. Hacker ukazuje posamezne bote, da dosledno in hkrati usmerja promet na določeno spletno mestopritisk na strežnik spletnega mesta.

Če bot sistemi imajo veliko omrežje, lahko tlak na strežniku prinesestran navzdol. Čeprav ti napadi ne izkazujejo nujno osebnih podatkov v primerjavi z drugimi tehnikami taksistov, imajo še vedno negativne učinkeučinek na podjetja, ki veliko odvisna od bralcev in spletnih prodaj. DDoS napadi lahko stane podjetje več kot 500.000 dolarjev.

Ti napadi imajo potencial škodovanja ugledu blagovne znamke in dajanjanapačen vtis uporabnikom. Ko jih izvajajo poslovni tekmeci, dajo svojim konkurentom prednost, tako da jim omogočijo, da vzpostavijo močnejši,ugledna poslovna znamka v primerjavi z vašo navidezno nezanesljivo blagovno znamko. V nekaterih primerih kibernetski kriminalci grozijo spletnim skrbnikom, da se nadaljujejomotijo ​​storitve, dokler ne prejmejo določenega zneska denarja.

Poleg tega lahko podatki, ki so bili zbrani iz napada DDoS, uporabljajo hekerji za napadspletno stran v prihodnosti. Običajno so nadaljnji napadi preprosto oportunistični in se pojavijo, ko napadalci ugotovijo, da je spletno mesto zelo ranljivozaradi česar je enostavnejša tarča za bolj zapletene napade v prihodnosti.

Čeprav je DDoS napade težko preprečiti, jih je mogoče upravljati z uporabo spletnega mesta SiteLockvarnostni sistem. Rešitve, najdene na varnostnem sistemu SiteLock, lahko prepoznajo in obdržijo nepotreben promet, ki ga ustvariBots iz prihoda na vašo spletno stran, ne da bi motili običajen promet.

Varnostni sistem SiteLock ščiti podjetja pred široko paleto zlonamernihnapadi, vključno s prefinjenimi vrstami DDoS napadov, ki so najbolj zaščiteni z zaščito spletnih aplikacij, zaščito DNS in infrastrukturopomembne vidike zaščite DDoS.

November 28, 2017
DDoS Attack - Semalt Expert razlaga, kako zaščititi vaš strežnik
Reply